Wat is Apple Carplay en Android Auto

Apple CarPlay en Android Auto wat is het precies?

Apple CarPlay en Android Auto zijn geavanceerde technologieën ontworpen om uw smartphone te integreren met het infotainment systeem van uw auto. Ze transformeren uw autoradio in een slim apparaat, waardoor u veilige en naadloze toegang krijgt tot belangrijke apps en functies tijdens het rijden.

Met Apple CarPlay en Android Auto kunt u navigeren met apps zoals Google Maps en Waze, uw favoriete muziek afspelen via Spotify, berichten versturen met spraakherkenning, en veilig bellen of gebeld worden.

INTEGRATIE BESTELLEN

Veiliger onderweg en toch verbonden.

Veiligheid en gemak tijdens het rijden staan centraal bij Apple CarPlay en Android Auto. Door dat je telefoon is geintergreerd met het scherm van je auto is er niet meer de noodzaak om je telefoon er af en toe bij te pakken. Daarnaast is een carkit ook compleet overbodig geworden door deze optie. Zo blijf je gefocust op de weg.

Geen afleiding meer van een oplichtend schermpje, omdat je meldingen, gesprekken en apps direct op het scherm van je auto kunt beheren. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar maakt de rijervaring ook naadloos en efficiënt.

Bijzonder nuttig is de integratie van Flitsmeister, die je tijdens het rijden realtime updates biedt over snelheidscamera's en verkeersinformatie. Zo blijf je boetes voor zijn.

Met Apple CarPlay en Android Auto blijf je altijd veilig verbonden. Je kunt handsfree bellen, spraakgestuurde tekstberichten versturen en ontvangen en je agenda bijwerken, zonder je handen van het stuur of je ogen van de weg te halen.

Navigatie en Entertainment op een Hoger Niveau

De ingebouwde navigatiesystemen in veel auto's kunnen verouderd zijn en missen soms de realtime verkeersinformatie die essentieel is voor vlotte en stressvrije ritten. Echter, door de integratie van CarPlay en Android Auto krijg je toegang tot up-to-date navigatie apps zoals Google Maps, Waze en Apple Kaarten. Deze applicaties bieden realtime verkeersinformatie en nauwkeurige routebegeleiding, waardoor je sneller op je bestemming aankomt en onderweg minder stress ervaart.

Daarnaast hoef je geen afscheid te nemen van je favoriete muziek of radiozenders. Geniet van je favoriete afspeellijsten en nummers via muziekstreamingdiensten zoals Spotify en Deezer, rechtstreeks via het infotainmentsysteem van je auto. Maar maak je geen zorgen als je liever je originele autoradio blijft gebruiken, dat blijft nog steeds mogelijk!

Handsfree communicatie

Met Apple CarPlay en Android Auto blijf je eenvoudig verbonden tijdens je reis. Dankzij de handsfree functies, kun je veilig bellen en berichten ontvangen, allemaal beheerd door spraakopdrachten. Inkomende berichten worden voorgelezen, zodat je je aandacht volledig op de weg kunt houden.

Zowel Siri als Google Assistent staan paraat om je bij te staan met diverse taken. Of het nu gaat om het bellen en versturen van berichten, het instellen van navigatie, het opvragen van het weer of het afspelen van je favoriete nummers - alles is binnen handbereik, zonder de noodzaak om je ogen van de weg te halen.

Wij bieden een oplossing

Is jouw auto niet voorzien van Apple CarPlay of Android Auto? Geen zorgen, CarOptions heeft de oplossing: de draadloze CarPlayBox. Deze innovatieve module is ontworpen voor auto's van 2008 tot 2022 en is compatibel met diverse merken zoals BMW, Audi en Volkswagen, om er maar een paar te noemen.

In tegenstelling tot traditionele systemen biedt onze CarPlayBox een draadloze verbinding en start hij automatisch op bij het instappen. Eenmaal geïnstalleerd, krijg je toegang tot al je essentiële apps, muziek en up-to-date verkeersinformatie, alles via het dashboard van je auto.

Om het je makkelijk te maken, leveren we stapsgewijze instructies voor zodat je zelf deze module kunt installeren of laat het aan één van onze installatie partners over. Ontdek nu hoe de CarPlayBox van CarOptions je rijervaring kan verrijken!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN