Fleet & Distributeurs

Fleet

Het up-to-date houden van uw voertuigvloot is essentieel in de hedendaagse technologisch gedreven wereld. Met onze CarPlayBox kunt u gemakkelijk Apple CarPlay en Android Auto toevoegen aan voertuigen die dit oorspronkelijk niet ondersteunen, wat uw bestuurders helpt om efficiënter en veiliger op de weg te zijn. We bieden offertes op maat om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw vloot.

We nodigen fleetklanten uit om contact met ons op te nemen via fleet@caroptions.nl. Ons team van professionals staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een offerte op maat te maken, speciaal ontworpen voor uw unieke vlootbehoeften.

Distributeurs

We zijn altijd op zoek naar distributeurs die onze passie voor innovatie delen. Door partner te worden, kunt u onze producten aan uw portfolio toevoegen en uw klanten de allernieuwste oplossingen bieden op het gebied van auto-infotainment. Wij geloven in nauwe samenwerkingen en kijken er naar uit om samen de beste oplossingen te vinden voor uw bedrijf en klanten.

We moedigen distributeurs aan om contact op te nemen via partner@caroptions.nl. Samen kunnen we de beste aanpak bepalen om uw bedrijf te laten groeien en uw klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve producten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.